Med bilen på upptäcksfärd

Standard

Att använda bilen för att upptäcka världen vi lever i är för många en dröm. Men är det inte dags att göra slag i saken? Oavsett om du drömmer om att åka kust till kust i USA eller snurra runt i Norrlands inland är det perfekt läge att göra det på sommaren. Vad väntar du på? Klart du ska åka!

Norrland

Norrland är för många ett oskrivet blad. Speciellt i södra Sverige har man en tendens att se Norrland som ett homogent område där det är kallt och lite folk. Ingenting kunde vara mer fel. Om du tar bilen ut på de norrländska vägarna vågar vi nästan lova att det är en resa du aldrig kommer att glömma. Midnattssol, vacker natur och trevliga människor är bara några saker du kan njuta av. Med tanke på hur stort Norrland är, är det smart att planera in en längre resa så man hinner njuta av allt Norrland har att erbjuda. Kontrasterna mellan kust och inland samt stad och glesbygd är sannerligen något du borde uppleva.

Vilda älvar, lugna sjöar och djupa skogar. En roadtrip i Norrland ger inte bara en tid till eftertanke utan ger också en av häftigaste naturupplevelserna Sverige har att erbjuda. Låt det ta tid och stanna på de smultronställen som finns längs vägen. Norrland är så pass stort att det vore synd att skynda igenom denna vackra del av landet.

Som du märker finns det massor med intressanta saker att göra. Om du inte har körkort är det läge att ta det nu. Norrland väntar på dig.